Om kunder og projekter

Jeg har arbejdet med mange forskellige kunder. Her er nogle af dem:

Kundelogoer

Visuel identitet og designlinjer

Jeg har designet visuel identitet og designlinjer for store og små virksomheder og organisationer – både offentlige og private: Falck, Nykredit, Sund & Bælt, Miljøministeriet, Erhvervsministeriet, Natur- og Miljøklagenævnet, VisitVestsjælland, Geodatastyrelsen, Servicestyrelsen, Dansk Kommunikationsforening, Nr. Herlev Kirke, og kommunerne Frederiksberg, Langeland, Billund, Favrskov og Haderslev. Jeg har designet logo til nogle af dem og til en del af dem har jeg udformet og skrevet designguide. Derudover har jeg designet logo til en del mindre virksomheder og projekter.

 

Mindre identitetsopgaver har været ASCAP-konferencen for Sund & Bælt, Søkort-app’en “Sikker Kurs” for Geodatastyrelsen, MAO-projektet for samme, logo for Influenzakampagnen Influenza A(H1N1), ADHD-projekt for Servicestyrelsen, Folkekirkens Nødhjælps koncept “FC Savanna”, og Udenrigsministeriets design til officielle statsbesøg og handelsfremstød (“Billedet af Danmark”).

 

Årsrapporter

Jeg har stået for design til årsrapporter for en række virksomheder: Nykredit, Falck, TrygVesta, Solar, TDC, Torm, Sund & Bælt, Teknologisk Institut, SKI, HK grafisk kommunikation, Geodatastyrelsen og LM WindPower

 

Grafisk design – trykt og digitalt

Jeg har designet mange forskellige brochurer, flyers, plakater, webbannere, præsentationer osv. til både offentlige og private kunder. Fra designoplæg til rentegning, korrektur og færdiggørelse til tryk eller online.

 

Magasiner

Redesign af Dansk Kommunikationsforenings magasin “Kommunikatøren” og Sund & Bælts magasin “Connect”, magasin for renoveringen af AAB Vejleåparken i Ishøj og adskillige spejdermagasiner – og fast designer på nogle af disse.

 

Kampagner

Kampagner – en del landsdækkende for Danske Bank (udført i Danske Banks interne designafdeling), medlemskampagner for HK grafisk kommunikation, og Sundhedsstyrelsens kampagne for forebyggelse af Influenza A(H1N1) – den, der i folkemunde hed “Svineinfluenzaen”.

 

Webdesign og apps

Webdesign for Sund & Bælt, Danske Havne, boligforeningen AAB, en række kommuner, en del mindre virksomheder og Den Kommunale kompetencefond. Jeg har designet app’en “Gadehistorier” for Geodatastyrelsen.

 

Udstillinger og udmykninger

En del udstillinger til bl.a. messer for bl.a. Sund & Bælt, DONG Energy, Geodatastyrelsen og Lundbeck. I Miljøministeriets Departement har jeg designet udsmykningen.

 

Bøger

Jeg har designet og rentegnet forskellige bøger for bl.a. Danske Bank, Sund & Bælt, KFUM-Spejderne og diverse forlag. Andre gange er det kun omslaget, jeg har designet.