Citater

”For Geodatastyrelsen har Per været indbegrebet af Bysted. Per er ikke bare ekspert i visualisering og grafisk design. Han er blandt de bedste. Vi har derfor brugt Per til rigtig mange opgaver – årsrapporter, udstillingskoncept, produktpræsentationer, visuel identitet mv.  Per udfærdigede bl.a. vores visuelle identitet, så det både lever op til Miljøministeriets koncern-design og giver Geodatastyrelsen sit eget særkende. Per har i dette arbejde også for alvor vist os hans kunstneriske evner, som bl.a. har afstedkommet, at miljøministeren og departementschefen har fået dekoreret deres kontorer og mødesale med Pers illustrationer. Per er af natur selvstændig, ansvarsfuld, rar og nem at samarbejde med. Vi har derfor ikke haft behov for en projektleder til at styre de nogen gange store opgaver. Den opgave har Per også løftet meget serviceminded og det har altid været en fordel, at kunne samarbejde direkte med eksperten, Per.”

Chris Hammeken, presse- og kommunikationschef, Geodatastyrelsen

“For mig som projektleder var det en udelt fornøjelse at arbejde sammen med Per Christiansen. Jeg oplevede Per som en ualmindelig engageret, kreativ og faglig stærk samarbejdspartner, der altid leverede til tiden. Han evnede, at omsætte vores ønsker og kritik til nye og nytænkende forslag. Vi kom med ordene – han gav dem form og skabte billeder og univers. Derudover er Per et behageligt og troværdigt menneske.”

Jørgen Kvist, projektleder for FC Savanna i Folkekirkens Nødhjælp,

nuværende generalsekretær, KFUM og KFUK i Danmark.

“Per har igennem flere år udført et fantastisk stykke arbejde ifm. udarbejdelsen af vores (TDC Groups) årsrapport. Jeg har i den forbindelse været meget tilfreds med mit og Pers samarbejde, hvor han igennem hele processen har udvist stort engagement på trods af lange arbejdsdage og mange stramme deadlines. Per har igennem hele processen udvist stor interesse og forståelse for de budskaber som vi har ønsket at visualisere i de grafiske løsninger, hvilket har resulteret i en årsrapport som både vi og Per kan være meget stolte af.”

Mette Skovgaard Bull, Finansanalytiker, TDC

“Per har igennem mere end ti år hjulpet med at udvikle Falcks visuelle profil. I den periode har Falck tredoblet sin størrelse og er blevet en kompleks international virksomhed, men Per forstår vores brand og bidrager til, at det favner alle dele af organisationen – både ved kompetent at udfordre vores design, når vi bliver lidt træge, og holde os på jorden, når vi bliver lige lovligt vidtløftige.”

Louis Illum Honoré, Kommunikationschef, Falck A/S

“Haderslev Kommune har siden 2006 samarbejdet med Bysted om designopgaven. Per Christiansen har været vores primære kontaktperson gennem alle årene. Per har i sin tid udviklet en komplet ny designlinje for Haderslev Kommune, og den har vist sig at være meget robust og med mange udviklingsmuligheder. Senest har han lavet en opdatering af designlinjen, som vi glæder os til at implementere. Vi kan kun give Per vores bedste anbefaling, fordi hans arbejde er præget af en sikker sans for kvalitet og en meget fin fornemmelse for, hvad kunden har brug for. Derudover er Per også en meget venlig, fair og imødekommende person, der er meget nem at samarbejde med.”

Henrik Ørnstrup, Teamleder, Kommunikationsteam, Haderslev Kommune

“Jeg har gennem en periode på godt seks år haft fornøjelsen af at samarbejde med Per. Per har været vores faste ankermand på design af vores printopgaver. Her har han bl.a. stået i spidsen for en designopdatering af at revitalisere Sund & Bælts designlinje – fra brochurer, website, årsrapport,  osv. med hensyn til design, farveholdning, fonte og fotostil. Et andet projekt var at redesigne vores magasin Connect, som fik et venligt og moderne udtryk, som var med til at gøre magasinet mere læsevenligt, hvilket kom til udtryk i en undersøgelse blandt læserne.

 

Per er en meget fleksibel og serviceminded person, som altid har været lydhør over for vores synspunkter og ideer – uden at gå på kompromis med sin egen faglige stolthed og holdninger til opgaveløsning. Denne kombination har jeg værdsat, da den efter min mening giver det bedste resultat. Hans kreative indspark har været uundværlige for os og bidraget til at løfte vores produkter til gavn for vores virksomhed.

 

En anden af Pers styrker er at skabe sammenhæng, så der er en rød tråd gennem hele porteføljen af produkter. Det har jeg gennem tiden haft meget stor glæde af. Jeg kan på det varmeste anbefale Per og ønsker ham held og lykke fremover.”

Lene Gebauer Thomsen, Kommunikationschef, Sund & Bælt

Jeg har arbejdet sammen med Per i 15 år. Per er noget så sjældent som en bureaudesigner uden stjernenykker. Han kan både skabe nye visuelle identiteter til kunderne og arbejde med opsætningen af kundens ti nye A5 foldere. For Per er alle elementer af en grafisk designers arbejde vigtige og har Pers faglige interesse. Det er i detaljen nøglen til det perfekte grafiske produkt bor.

 

Per Christiansen er en god og vellidt kollega. Han er både sommerfestens entertainer og kollegernes tillidsmand.

 

Og så er Per arbejdsom og altid parat til at rykke rundt for at kunne leve op til selv den mest urimelige deadline.

 

Kunderne kan lide Per, han er tillidsskabende og er god til at lytte før han begynder at designe. Når det har været nødvendigt har Per både være Bysteds hovedkontakt til kunden, projektlederen og selvfølgelig deres designer.

Bo Søby Kristensen, tidl. adm. direktør, Bysted

Per har været designer på TDC’s årsrapport for årene 2009-2014. TDC har igennem hele perioden haft et ønske om at så store dele af årsrapporten som muligt kan håndteres i Word. Dette har stillet særlige krav til Per, der har skullet tage hensyn til dette i valg af design, og har skullet koordinere proces mv. med vores leverandør af word-skabelon til årsrapport (SkabelonDesign) og har skullet kvalitetsreviewe deres arbejde. Samarbejdet med Per har altid være fortrinligt. Per har været god til i alle årene at ramme den stil og ”tone” TDC til enhver tid har efterspurgt. Endvidere har Per balanceret hensynet til koncernens CVI rigtig fint, selvom denne generelt ikke er møntet på produktioner som en årsrapport.

 

Samarbejdet på det menneskelige plan har ligeledes været glimrende. Dels har selve processen (planlægning, fleksibilitet mv.) kørt meget fint, og dels er Per behagelig at arbejde sammen med. Arbejdet med TDC’s årsrapport følger ganske vist principielt en forud fastlagt plan, men erfaringsmæssigt er det nødvendigt at korrigere denne adskille gange undervejs på ad hoc basis, hvilket stiller store krav til fleksibilitet mv.

Erik Halskov, Koncernregnskabschef, TDC